Disclaimer

Deze website wordt uitgegeven door Barclays Properties (). Barclays Properties is geregistreerd in het. Barclays Properties biedt bezoekers van deze website een contact sectie met alle nodige contactgegevens.

Barclays Properties verklaart dat alle foto's op deze website zijn eigendom van Barclays Properties en hun respectieve eigenaren. Daarom is het gebruik ervan is niet toegestaan ​​aan derden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Barclays Properties of de respectieve eigenaars van de inhoud.

Barclays Properties verbiedt ook de reproductie van de inhoud van deze website door middel van krantenartikelen compilaties van commerciële en / of in overeenstemming met artikel 32.1 van de Wet 23/2006, herziene tekst van het intellectueel eigendomsrecht. Als u geïnteresseerd bent in reproductie, verspreiding, communicatie, of op andere wijze gebruik maken van de inhoud van deze website zijn, moet u uw verzoek schriftelijk bij Barclays Properties.

Ook Barclays Properties behoudt zich het recht voor om juridische stappen te ondernemen tegen degenen die zonder toestemming van de inhoud van deze website aan te passen te nemen, plegen denial of service-aanvallen tegen deze website of beschadigd is het functioneren van deze website of het imago van Barclays Properties door alle middelen.

Barclays Properties

Parque del Guadalquivir 10, Urb. La Marina
03177 San Fulgencio (Alicante)

Tel: + (34) 96 679 78 85
Mobile: + (34) 67 692 07 52
E-mail: info@barclaysproperties.com

Openingstijden:
ma-vr: 9: 30H - 19H / Zat: 9: 30h - 14h